stalljungerup.blogg.se

Detta är en blogg om livet med hästar, träning vardag i stallet.

Några dar sen sist.

Publicerad 2014-04-23 10:25:31 i Allmänt,

Tjenamoss ! Ja hörni benet blir mycket sakta bättre o bättre. Jobbade i söndags för första gången vilket kändes helt ok. Finns ju vissa saker som jag inte riktigt fixar, men ringde faktiskt våran Driftjour och berättade det , plus att jag ville förankra det med tanke på att om jag hamnar i en situation med tunga lyft eller ngt annat så kanske jag ber om en Amb till via SOS . Men söndagen blev relativt lugn 👍 skönt . Har även filmat Ida när hon hoppade lite. Rubbe var helt underbart fin. Han tagga till rejält när han såg hindret men skötte sej exemplariskt. Synd att de två inte har möjlighet att utvecklas ordentligt med varandra för de är ett oslagbart team de två, som hade kunnat gå långt inom det mesta känns det som. Filmen håller jag på att fixa i movie maker tar dock lite tid då mitt tålamod tryter rejält. 
J var här rn annan dag och kongressen båda i inspänningar och pessoa , de börjar faktiskt komma igång nu fint. Själv läääängtar jag så sjukt mkt efter att rida men jag vet o känner att jag kommer inte kunna trampa ner foten i stigbygeln så tyvärr får det nog vänta nån vecka till . 

Hästarna har gått utan täcke i helgen och det känns som de tycker det är väldigt skönt att klia av sej sista vinterpälsen. Härligt för dom att kunna gå ute t nio om kvällarna nu. 

Jaha påsken har ju knappast inneburit bantning kan jag säga . Var hos moster i lördags och åt en gudomlig lammstek med tillbehör och i måndags var det påskamiddag hos mamma o pappa. 

Ska prova idag och se om jag iaf kan cykla , det hade ju iaf varit nice. Att gå längre är inte på tal o h springa är totalt uteslutet. Men överkroppsträning på gymmet hade nog varit bra. 


Puss min fina busiga polle 😘


De två kompisarna Lucy och mindy . Helt underbart och se liten o stor verkligen leka på samma villkor samtidigt som Lucy ändå är försiktig. 



Gårdagens solnedgång över vidderna . Man kan bara älska våren när den är så här . 

Nähä gott folk mot gymmet och sen kiropraktiker . I eftermiddag kommer J och fixar med hästarna. Imorgon e de jobbedags igen 👍😄. Ha en finest day // kram L 

Om

Min profilbild

Linda

Hej! Jag är nybliven 40-årig tjej som jobbar som ambulanssjuksköterska. Jag bor på en gård med mina make , vi har två utflugna barn. Jag älskar allt vad träning innebär, både vad gäller hästar och vanlig träning. Tyvärr har jag de senaste åren varit mycket sjuk i virusinfektioner och lunginflammationer vilket har stoppat mina träningar. På denna bloggen får ni nu följa min resa tillbaka till ett liv utan upprepade infektioner, träning av hästar och mej själv och mina Uppsatta mål. Hoppas ni hänger med!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela