stalljungerup.blogg.se

Detta är en blogg om livet med hästar, träning vardag i stallet.

måndag

Publicerad 2013-11-25 11:21:11 i Allmänt,

Tjenixen! 
 
Vilken helg det varit, pjoooo jobb jobb jobb... Tur att Fina Ida red båda pollisarna i lördags på vars ett tevligt dressyrpass. Har inte pratat med henne men hon e så duktig så det gick säkert kanon=). Ja denna bloggen får nog vila kanske en liten stund denna veckan. För denna veckan tror jag något stort faktiskt händer!!!! Jag och min student kollega Ulrika ska eventuellt lämna in våran magisteruppsats. ÄÄÄÄÄntligen har dagen D kommit, men nu har vi ont i maggen för det också. Men som sagt veckan kommer fokuseras på korrekturläsning av uppsats och att få skitet färdigt och snyggt för inlämning på fredag=). Vilken sten i magen som ska bort. Hästarna verkar iaf må bra och hade blivit ompysslade av mannen igår , med mockning och in o ut tag. Ska se om jag hinner göra inlägget om förra träningen iaf och lägga upp filmen på Ida och rubbe. Nästa vecka är jag sedan inte hemma förhoppningsvis. Då kommer vi i familjen att åka till dubai och fira min 40 årsdag. ska bli helt underbart att komma ifrån lite. Ida och MAja och eventuellt ngn frivillig till får ta hand om pollisarna. Ska kolla lite närmre på det också i veckan så det blir bra för alla inblandade. 
Kommande helg verkar det vara Stockholm International Horse Show=) trelivt för er som ska dit. HAr även i mina slöa magisterstunder googlat runt lite på terrängträningar och lite fälttävlanssidor då vi (jag och Ida ) fick en liten komentar om Rubbe på förra tränignen att han skulle gå bra som terräng eller fälttävlanshäst. =)=)=). Men Jag är för feg för att både träna och rida fälttävlan, och Ida kände nog att hon visst skulle kunna göra det men tänkte även på riskerna då hon har lille sonen Melvin att tänka på också. Bra tänkt Ida! Melvin går absolut frst först . 
 
Som sagt folks snart väntar en helktisk vecka som redan börjat, men får jag möjlighet så skriver jag lite då och då. men kommer nog inte hinna med pollisarna så mycket , får väl bli lite hagbilder och boxbilder=). 
 
Ha en bra vecka! 
 
 

Om

Min profilbild

Linda

Hej! Jag är nybliven 40-årig tjej som jobbar som ambulanssjuksköterska. Jag bor på en gård med mina make , vi har två utflugna barn. Jag älskar allt vad träning innebär, både vad gäller hästar och vanlig träning. Tyvärr har jag de senaste åren varit mycket sjuk i virusinfektioner och lunginflammationer vilket har stoppat mina träningar. På denna bloggen får ni nu följa min resa tillbaka till ett liv utan upprepade infektioner, träning av hästar och mej själv och mina Uppsatta mål. Hoppas ni hänger med!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela